lauantai 2. kesäkuuta 2012

Seepraa majavaa ja elämästä nauttimista!

Peräelellä@Oikaisu-uoma Heikkilänmäki
Popupin taustoja!
Mitä hyvä ruoka vaati? No tietenkin intohimon siihen mitä tekee hyvät raaka-aineet ja ennenkaikkea huippu tiimin kun kyseseessä on kuitenkin isompi kattaus! Ja tietenki paremmanpuoliskon kärsivällisyyttä ja ymmärrystä! No toiset moottoripyöräilee niin mä kokkailen harrastukset kullakin! Paikkana toimi Heikkilänmäellä oikaisu-uoman rannalla oleva kyläseuran grillipaikka! Miljöönä ei paljon muuta voi toivoa joki, pelto,lehmiä,latoja ja oikaisutie!!


Lähtökohdat popupille oli selkeät jotain tuttua turvallista  läheltä ja vastakohdaksi jotain outoa vierasta ja tuntematonta kaukaa!!
Eli siitähän saadaan menu:
Leipäsiä kielellä ja savukuhalla. Lähiruokaa
Seepramakkaraa ja padonrakentajanpullia! Kaukaista ja outoa
Raparperi pannacotta ja lusikkaleipää! Lähiruokaa
Primitiivistä ruokaa!


Kielileipänen
-ruisleipää
-smetanaa
-kieltä (Naapurin lehmästä)
-ruohoispuli
-sipuli
-limeä
-mausteet(suola,pippuri...)

Näitä meni kakspellillistä 230 kpl yhteensä!

Savukuhaleipä
-Maalahdenlimppua
-savukuhaa (Kyrkösjärvestä lämminsavustettu lappä hiccory+omena)
-smetana
-punasipuli
-tilli
-ruohosipuli
-veriappelsiini
-mausteet (suola,pippuri jne.)

Seepramakkara
Seepra ja majava kohtaa Grillissä!

-seepraa 70%
-todella rasvaasta sikaa loput 30%
-siansuolta
-tuoreet yrtit bassilika persilja
-suolaa n.2%
-mausteet (paprika, fenkoli..)


Majavapullat
-majavaa
-possua
-suola
-pipppuri
-muna
-ruisjauhoa (jäi leipäsistä kun ne muotilla leikattiin)


Raparperipannacotta
-raparperiä
-kermaa
-hyytelösokeri multi
-vanilija tankoa

Ruokailua luonnon helmassa!
Kiitos huippu tiimillle suuresta avusta!!!


Niin ja tottakai afterpartyt illalla
Ribsejä seepraa makkaraa potkaa ja ......mehua!!

1 kommentti:

  1. Teuvon kuvat Noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää kesän jatkoa.

    www.ttvehkalahti.blogspot.com

    VastaaPoista